Sen kväll med dator..

Julen närmar sig.. jippi (ironiskt)
Köket ska bytas ut under jul och nyår.. ännu mera jippi, men det blir fint när det är klart!
Lite lätt stress att få det färdigt innan Peter börjar jobba igen om 2 veckor..
 
Hundgårdarna är uppe helt och hållet, med dörrar och allt.. nu ska vi bara såga ut portaler och göra iordning plus insidan utav hundhuset.
Det ska upp väggar inne så det blir två bås, isoleras och byggas hundsängar och förvaring, det ska byggas loft över och japp en del med andra ord. Men det kommer bli grymt när det är färdigt och då kan hundarna få gossa ute i friska luften medans en annan jobbar.
 
Om 7 dagar hämtar jag hem Cessi! <3 som jag längtat, min visa, kloka, vackra och alldeles underbara tös!
Tyvärr har vi ingen snö så det blir ingen drag träning förens den kommer. Men det spelar ingen roll utan vi ska ju sätta ihop ett freestyle nummer ;)
 
Håller på och knådar ihop ett med Icco tokboll också, får se vem som sätter sitt bäst innan jag ska anmäla till tävling haha!
 
11 januari börjar instruktösutb. kommer bli så himla roligt! :D ser verkligen fram emot detta, dessutom ska ja gå med som medhjälpare på en kurs redan i mars, valp och grund!
 
Sen är det figurant utb som ska till, L1 och upp till L4 och några kurser för privat "bruk" som jag ska gå under 2014! Förhoppningsvis finns det en plats på en helg kurs i bruks och lydnad till sommaren som ja så gärna vill gå med aptrassel. Vi skulle verkligen behöva de känns det som ibland, trots att mina "mentorer" och instruktörer påminner mig om långt vi kommit på kort stund och att jag inte ska stressa.
 
Stressa gör jag inte heller, var sak tar sin tid och jag lägger ner mycke tid på moment inlärning och länkning. Få honom trygg i dom olika momenten och viljan att följa mig! <Där har vi nått stora framsteg sen vi drog igång med belöningslekar och trix träningen. Det är ett helt annan flyt med oss båda två.
Föremålsintresset finns där under och han tar fram det när rätt kampleksak kommer fram, men ibland får han lite väl mycke ägande tankar och det är ajjabajja speciellt om vi ska göra vattenprovet till sommaren!

Cessi och jag Vintern 2012 - Älskade galenpanna <3
 
 
Om 1-2 år ska Cessi pensioneras... haha.. typ ;) jag som älskar att ha luften fylld av bollar kommer aldrig klara av att ställa av en hund helt, dock visar hon tydligt att hon tycker att jag är en jävla tjatmoster och vill helst inte alls göra det jag vill om ja glömmer att dra på charmen ;) Där gäller det att vara snabbtänkt för hon ser rakt in i själen på mig den jäkla tanten :D..
Så vi får helt enkelt se hur det går med tävlingsplanerna där, tanken är ju att vi ska va med på KM i agility igen ;) Ev lite freestyle och självklart VILTSPÅR.
Där är hon så grym!
 
Ja gott folk.. 2014 blir ett händelserikt år, ja bara njuter!
-Renovera färdigt insidan på huset
-Få färdigt hundhuset och gårdarna med inredning och grus
-instruktörs utb.
-Alla utb. som tillkommer
-Kurser
-Utställningar
-Tävlingar (Spår apell med icco i april/freestyle/lydnad 1)
-Röntga Icco´s höfter och rygg (ryggen pga krokigheten han hade när han kom till oss)
och allt som tillkommer ;)
 
nej detta vart flamsigt nog så jag ska stänga ner datorn ta mig en nattmacka och sen susa i säng :)

Bloggtorka, trötthet och sånt allmänt ;)

Jag är ingen stor bloggare, kommer antagligen aldrig bli heller..
Jag orkar inte ens föra träningsdagbok på riktigt i bloggen så.. i quit trying ;)..
jag kommer skriva när jag har lust, tid och ork te´t men som det är just u finns varken tid eller ork!
Vi tränar i dragsele inför skidsäsongen jag och Icco :) Cessi kommer hem om 4 veckor och lyckan är total! Då ska även hon i selen igen, så fort vi börjat bygga upp musklerna!
 
Annars då, jo vi tränar Lydnad, spår, bruks och allt annat mellan himmel och jord ;)
Och det går klockrent, reglerna hemma börjar följas exemplariskt stundvis, men som sagt man kan aldrig förvänta sig att en hund vet vad som väntas av dom förens man lärt dom!
jaja nej nu ska ja ut o hjälpa gybben med hundgårdarna!.. Bilder kommer löpande ;)

Drömmar om skogen

Livet!! i full fart, framåt.. utan paus och elände.. Eldig själ som vill mycke!

RSS 2.0