Tokiga hundar! Träning går framåt, livet underbart!

 
 
fredags gick vi spår, i lördags var det vila, i söndags åkte vi på sök träning, måndags träning på klubben, tisdagsträning i koppom, onsdagsträning på klubben och idag far ja ut och tränar igen ;)
 

Spåret i fredags gick toppenbra, han fick även göra uppletande i korridor på åkern, gick över förväntan! :D Jag fick för mig att han spåra fel när vi gick och traska i halvskymningen men helt plötsligt hittade han en gobit :D  oj va paff matte blev, men sånt visar man ju inte ;) ..

 

Sökträningen i söndags var Iccos första, så det blev back to basics. Han fick hälsa på alla som var med och känna sig trygg med dom, han har ju problem med främmat folk! men det släppte efter köttbullsregnet.. Sen gick Helene ut som han känner sen innan, men han fatta inte riktigt grejen och kanske var matte otydlig, men efter en stunds väntan och en icco som studsa runt fann han henne under en gran ;)  lyckan va total! Sen gick Veronica ut i skogen och gömde sig, nu fick både icco och matte lite mer kött på benen och han fann henne fortare och klarade av att leka, tredje gången sket han i leksaken men fick massa godis iaf ;) Sen vallade vi ut en uppletande ruta och icco fick prova på i skogen, det gick sådär.. sista utskicket fattade han galoppen och där avslutade vi dagen!

 

Måndags träningen på klubben var ilag med Siv-Elin, Tomas, Wenche, Veronica och div valpkursare :) Icco fick komma ut och prata med dom som fanns på plan utan att matte var med och stöttade, löste det super fint! Han börja tillockmed hoppa på Wenche som han flytt för tidigare FRAMSTEG! Sen körde vi positionsarbete Fot- i en 4 kant! Sväng vänster, sväng höger, helt om, ett steg fram :)  Vänster svängarna är tuffa säger Icco när rumpan faller ur.. så det är något vi får masa vidare med, Men han KAN!

 

Tisdagsträningen i koppom gick kanoners, även där fick han komma ut och ta kontakt med dom som var där, fick köttbullar och korv och tyckte livet var fantastiskt. Sen gick vi in i positionsarbete med bryt för lek och kamp, provade på några platser me störning som också funkade ganska bra, Pass två gick jag in och la plats direkt med störning, Tomas ålade framför icco, Siv elin kröp brevid icco och tillslut slut stod Siv elin över icco och han låg ;) .. DUKTIG!!!

 

Onsdags träningen på klubben upprepade positionsarbete, la plats utan störning med lek som belöning, inkall med kamp, plats utan störning, sen lek och kamp. Andra passet blev plats med störning utav Belle och Thea som låg brevid honom och Helene som gick runt. Han reste sig 1 gång.. EN GÅNG han e 9 mån och började sin träning som 4-5 mån gammal :)  Han är sjukt duktig i mina ögon <3 Vi avslutade med ”skall” sen körde vi lite stå och spring inför utställning :)  Sen va de in i bilen och vila som gällde!

 

 

 

 

Resten av veckan ser ut ungefär såhär

Idag träning – Apport, Skall, Spår, Hopp, plats!

fredag- Uppletande, hopp, kamp och lek som alltid.

lördag Vila

Söndag Vila

 

Sen drar vi igång igen :)  Men just för att han ska hinna med att bearbeta allt som kommer in i huvudet på honom så låter ja honom få dagar då vi inte tränar något, vi ska inte mata in för mycke för fort så han blir snurrig.

 

Under hösten och vintern ska vi lära oss låsta framben på fjärr, bakdelskontroll, muskeluppbyggnad, tycka om alla människor ;) Sen självklart fortsätta masa vidare på Lp1 s moment och även LP2 så vi kan gå ut och tävla med självförtroende ;)

 
 
 
 
//Ha en fin dag i regnet! tjohooo
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Drömmar om skogen

Livet!! i full fart, framåt.. utan paus och elände.. Eldig själ som vill mycke!

RSS 2.0